Despre noi

Haideti sa vorbim despre… copilarie! Nu-i asa ca va amintiti cu totii cu nostalgie de perioada aceea magica in care totul era posibil si in care puteati fi oricum, oriunde, oricine? Copilaria este o tara in care poti intra oricand, fara sa ti se ceara numele sau varsta, dar e o tara in care poti ramane doar daca incepi sa crezi ca orice vis se poate implini.

Va invitam sa pasiti alaturi de noi in taramul Fantasmic al copilariei, sa cunoasteti si sa recunoasteti personaje de poveste, super eroi, zane fermecate si printese din desene animate, sa calatorim impreuna prin taramuri fabuloase, pline de voiosie, de invataminte frumoase, de sentimente curate.

Se spune ca orice om are inauntrul sau un suflet de copil. La fel, am putea spune ca orice copil are in sufletelul sau o zana! Aceasta zana din sufletul fiecaruia dintre noi poate transforma pe loc un bostan intr-o caleasca, soriceii in cai voinici, iar hainele pe care le purtam in vesminte de bal. Zana dinauntrul nostru ne poate transforma viata intr-o poveste…

Zanele asteapta cu bucurie sa va fie alaturi la cele mai importante momente din viata voastra: la botez, la petrecerea de taiere a motului, apoi pe parcursul anilor copilariei la fiecare aniversare, la nunta, chiar si la nunta de argint… Chemati-le si de fiecare data vor pregati ceva unic, pentru a va surprinde si a va incanta, atat pe voi, cat si pe cei dragi voua. Zanele promit sa nu isi uite stelutele fermecate pentru ca stiu ca vor avea multe dorinte de indeplinit!

Aflati mai multe despre echipa noastra AICI!

Contacteaza-ne

Tel: 0743 133 484
Tel: 0764 394 094

[email protected] [email protected]

Formular contact

Loading...